Mara Roest

Mara Roest

consultant

06 - 43 56 88 53

Mara Roest is adviseur, projectmanager en verbinder. Zij zet zich samen met de klant in om bewegingen te creëren die leiden tot gewenste effecten en mooie resultaten.

Bij veranderingen ontstaan kansen en mogelijkheden. Verandering is voor veel mensen spannend door het ontstaan van uitdagingen op diverse vlakken. Zo ook bij overheidsinstellingen met haar grote diversiteit aan stakeholders.

Met haar commerciële achtergrond en ruim 12 jaar gemeentelijke ervaring in projectmanagement en adviseurschap bij complexe ICT- en organisatievraagstukken heeft Mara veel kennis kunnen opdoen.
Vanuit complexe opgaven kijkt zij naar de mogelijkheden en zet strategie om naar gewenste effecten. Het is voor Mara belangrijk dat alle belangen goed worden behartigd en er integraal en gezamenlijk gewerkt wordt aan kwaliteit en resultaten.

Verbinding staat voor Mara centraal. Verbinding van mensen, verbinding van visies en van de verschillende belangen. Dit met een gezonde dosis humor, zakelijke blik, ruimte voor de individu en daarbij buiten de gebaande paden durven te lopen.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: