Vacature: junior consultant

Vacature: Junior consultant

AANLEIDING
Odinfo is een groeiend informatiekundig consultancybedrijf met een stevig trackrecord in de lokale overheid. We hebben mooie projecten gerealiseerd en adviezen gegeven bij fusies, samenwerkingen, het opstellen van de informatiestrategieën en andere complexe implementaties. Vanwege een toenemend aantal opdrachten en ter versteviging van ons team zijn wij op zoek naar een juniorconsultant met enige werkervaring. Interesse of zelfs ervaring in de overheid en zorgbranche is een pré.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Het deelnemen aan complexe informatiekundige projecten is het hoofdbestandsdeel van je taak. Vaak zal je voor meerdere klanten tegelijk als junioradviseur, deelprojectleider of business analist optreden. Soms is de inrichting en implementatie van informatiesystemen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Meestal zijn onze klanten gemeenten, maar ook andere overheden of hieraan gelieerde organisaties behoren tot onze klantenkring. Onze zusterorganisatie SKA is werkzaam in de zorgbranche en levert ongeveer dezelfde diensten. Mogelijk werk je ook op projecten van SKA. Daarnaast lever je een bijdrage aan het team bijvoorbeeld door het helpen bij ontwikkelen van nieuwe dienstverlening.

OPLEIDING
Een opleiding op hbo-niveau in de informatiekunde of hieraan verwante opleiding is een eis. Wenselijk is een relevante academische studie bijvoorbeeld op het gebied van informatiekunde, bestuurskunde of organisatieveranderkunde.

COMPETENTIES
Kennis
•    Kennis van bedrijfs- en informatiekunde
•    Globale kennis van veranderingstrajecten en de relevante methoden en technieken (w.o. Prince2)
•    Globale kennis over informatieveiligheid en privacy
•    Globale kennis van de 'harde kant' van ICT

Vaardigheden
•    Het kunnen adviseren van klanten
•    Planmatig en nauwgezet werken, modelleren, analytisch denken, synthetiseren en improviseren
•    Resultaat- en klantgericht handelen
•    Perfecte beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift

Persoonlijke kwaliteiten
•    Zelfstandig kunnen ontplooien van initiatieven
•    Actief kunnen delen van kennis
•    Kunnen samenwerken in teamverband
•    Besluitvaardig zijn en een oorspronkelijk denker
•    Ontwikkelingsgericht zowel voor je klant, jezelf en Odinfo

Ervaring
•    Werkervaring in informatiekundige projecten is een pré.

PROFIEL
We zoeken ter versterking van ons team een inspirerende man of vrouw. Een persoon die tegelijkertijd een doorzetter, flexibel, sensitief en kwaliteitsbewust is. Hij of zij legt voldoende originaliteit aan de dag en is zichtbaar in onze projecten en binnen het Odinfo team. Hij of zij haalt het beste uit een opdracht voor de klant, zichzelf en Odinfo. Onze opdrachten vinden plaats in heel Nederland, ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Reizen moet dus geen bezwaar zijn en het hebben van een rijbewijs is een must.

WIJ HEBBEN JE HEEL WAT TE BIEDEN
We bieden een marktconform salaris, een leaseauto, een bonus, een goede pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Maar daar bovenop een team van leuke en professionele collega’s. Een ideale omgeving om veel te leren en de vrijheid om jezelf professioneel te ontplooien. Natuurlijk zullen we je hierin begeleiden en hoort coaching tot de mogelijkheden. We hebben een modern kantoor en een ambitie die past bij een stevig consultancybureau. Is dit profiel je op het lijf geschreven, dan zien we uit naar een gesprek met je. Graag willen we praten over een positie voor je binnen Odinfo. Mail hiertoe je cv en een korte motivatie naar info@odinfo.nl. Voor meer informatie kun je mailen of bellen naar Rolf Meursing, directeur Odinfo, 06 – 51 408 543 of r.meursing@odinfo.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.