Elsemieke van Lindenberg

Elsemieke van Lindenberg

junior consultant

06 - 38 98 23 45

Elsemieke is junior consultant bij Odinfo. Haar psychologische en bestuurskundige achtergrond bieden een goede basis om aan toekomstgerichte verandertrajecten te werken.

Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heeft Elsemieke een bachelor Psychologie en een master Bestuurskunde afgrond. Tijdens haar studie Psychologie heeft zij onder meer veel training gehad in psychologische gespreksvoering en coaching. Tevens heeft zij zich tijdens haar master Bestuurskunde verdiept in beleid, management en organisatiekunde binnen het publieke domein. Hierin heeft zij haar analytische vaardigheden verder ontwikkeld en weet zij ingewikkelde cases snel tot de kern terug te brengen. Na afstuderen is Elsemieke gestart met een informatie- en verandermanagement traineeship waarbij zij binnen dit vakgebied training en opleiding heeft gevolgd en tegelijkertijd heeft gewerkt in het veld, onder meer als projectadviseur Omgevingswet.

Elsemieke is enthousiast en haalt energie uit het behalen van gemeenschappelijke doelen binnen een team waarin zij graag de leiding op zich neemt. Haar vastberadenheid en nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat zij niet bang is om complexe problemen aan te pakken en op te lossen. De variëteit aan onderwerpen en klanten waar Odinfo zich mee bezighoudt maakt het werk voor Elsemieke uitdagend en afwisselend, in deze omgeving wil zij zich verder ontplooien als ervaren consultant omtrent strategische en organisatorische vraagstukken in veranderende organisaties.

 

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: