Menno Pieters

Menno Pieters

associate consultant

06 50869234

Menno Pieters is een altijd positieve, energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in een juiste balans heeft. Hij is creatief, empathisch, humoristisch, integer, eerlijk, rechtvaardig, flexibel en stimuleert medewerker en management.

Menno is inmiddels al 25 jaar werkzaam in de ICT-branche, waarvan de laatste 14 jaar o.a. bij semi-, rijks- en lokale overheidsinstanties. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel ervaring opgedaan met het realiseren van complexe applicatie- en infrastructuren, leidinggeven en managementfuncties in organisaties, fusies en samenwerkingsverbanden. Dit maakt hem een goede sparringpartner op elk niveau in de organisatie. Ondanks zijn ervaring is hij ervan overtuigd dat elke situatie, elke organisatie, elk team anders is en een eigen aanpak vereist. Mensenwerk betekent in zijn ogen maatwerk.

Zijn focus is gericht op continue verbetering van mens en organisatie. Hij is omgevingssensitief, doelgericht, creëert structuur daar waar nodig en houdt van veranderingen. Projecten, processen en veranderingen worden door hem afgestemd op persoonlijke behoefte met als resultaat een optimale beleving van de resultaten. Hij stimuleert en enthousiasmeert medewerkers en management en zorgt voor nieuwe inzichten.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: