Onno Treur

Onno Treur

consultant

06 - 3859 6334

Duurzaam verbeteren met IT


Als consultant ben ik in de IT grotendeels betrokken geweest bij voorbereiden, begeleiden en evalueren van implementaties van applicaties en platformen voor grote (semi) publieke organisaties. Voorbeelden hiervan zijn Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), Nederlandse Rugby Bond en de gemeente Kaapstad. Daarnaast heb ik een ruime ervaring opgebouwd in de begeleiding van start en scale-ups in de zakelijke sector in Nederland. Goede voorbeelden hiervan zijn start-up Hopper BV voor groen openbaar vervoer en scale-ups van Simtech IT ontwikkelaar en Dry-Hire voor hardware in de audiovisuele branche.

Als voormalig Nederlands rugby international en Product Owner of Consultant, gaat mijn voorkeur uit naar het uitdagen van organisaties en mensen om hun potentie te ontdekken en te activeren. Dit betekent samen met je omgeving zoeken naar win-win-win oplossingen om zo in staat te zijn elkaar meer te leveren op de korte maar vooral de langere termijn. Mijn betrekkingen en projecten hebben mij in staat gesteld om ervaring op te doen in de publieke en zakelijke sfeer in verschillende landen en culturen.

Mijn kracht ligt in het managen van verbeteringsprojecten, waarbij de ontwikkeling van tools voor organisaties om de kwaliteit van de administratieve en management structuren en processen te verbeteren centraal staat. Hierbij ligt de focus op duurzame oplossingen. Mijn expertise ligt specifiek in het operationeel management en implementaties in de IT gezien van een strategisch perspectief. Als dienend manager in de IT heb ik ervaring opgedaan in agile management aanpak gebruik makend van mijn topsport ervaring om management processen te optimaliseren.

De klanten waar we de afgelopen jaren mooie projecten voor hebben mogen doen: